0895 055 733 info@velomasters.eu

You can shop both as "Guest" and "Registered user"

How to order online at VeloMasters.eu

 

1. От страницата на избрания продукт изберете желания размер (ако има такава опция) и кликнете на бутона "Добави към Покупки"

 

2.От появилия се прозорец изберете желаното количество и продължете с пазаруването или кликнете на бутона "Към Касата" за да финализирате поръчката.

 

 

3. От тази страница отново имате възможност да промените количеството от избрания продукт, както и да премахвате продукти от количката. Продължете напред чрез кликване на бутон "Към Касата"

4.Въведете следните данни за доставка: Име и Фамилия, телефон, e-mail, населено място и адрес за доставка. Изберете предпочитан начин на плащане. Запознайте се с условията за онлайн търговия и кликнете на бутона "Продължи"

 

5. Проверете отново данните си, метода на плащане и съдържанието на количката. Ако всичко е наред, натиснете бутона "Поръчвам"

 

6. Ако сте избрали метод на плащане чрез кредитна карта, кликнете върху бутона с логото на ОББ, за да продължите процедурата по разплащане.

Приемани карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, VPAY
Рестрикции:

- Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
- Моля, проверете дали вашата карта е отворена от вашия издател за трансакции в Интернет
- Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

7. Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта.  Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

Данни, които трябва да попълните за плащане с карта:
- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)
- За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.
- Условия за успешна трансакция с карта:
- Успешна автентикация на клиента, ако картодържателя е регистриран в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode

Попълнете коректно Вашите данни и кликнете върху бутона "Изпрати".

 

 

8. При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, съдържаща потвърждение за извършената поръчка и повече информация за плащането.

 

* За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

-          Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-          Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

-          В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.